Temel Fotoğraf Öğrencileri Karma Sanat Sergilerimiz
BELİRLİ ŞEKİLLERİN RENKLENDİRİLMESİ
Sıra fırçayı kontrol etmeyi öğrenmede. Bunun da nasıl yapıldığını görünce, düşündüğünüzden daha kolay olduğunu göreceksiniz. olduğu gibi içleri boyanacak şekillerin konturlarmı boyarken çok özenli olmak gerekiyor. Yuvarlak bir cismin etrafından kalem geçirerek izdüşümünü kağıdınıza çizin. Şimdi bunun içini boyayalım.
Küçük samur fırça kullanacaksanız, boyayı iyice sulandırın. Samur fırçalarla çalışırken boyanın bol sulandırılması akışkanlığı sağlar. Naylon fırçaların kıllarının, nemli olması ise aynı sonucu elde etmek için yeterlidir.
Dairenin içini boyamadan önce doğru kıvamı bulmaya çalışın. Dairenin içini boyarken yukardan başlayarak soldan aşağı doğru fırçanızın kıllarının, fırçanızı takip etmesine dikkat ederek aşağı doğru çekin. Bu hareketi iki ya da üç seferde tamamlaym.
Sol tarafı boyarken çizgiyi kolayca izleyebildiğinizi, sağ tarafta ise işinizin zorlaştığını farkedeceksiniz. Kağıdınızı ters çevirip sağ kenarı da sol kenarda olduğu gibi boyayabilirsiniz. Çalıştığınız alan ya da tuval genişse doğal olarak ters çeviremezsiniz. 0 zaman sağ tarafı boyamanın zor ama deneyimle hepten olanaksız olmadığını kabul etmeniz gerekecek.
Grafik Logo Tasarım
Grafik Logo Tasarım
Grafik Logo Tasarım
Grafik Logo Tasarım Kursu
Grafik Logo Tasarım Kursu
Grafik Logo Tasarım Kursu
Güzel Sanatlar Fakültesi
Güzel Sanatlar Fakültesi
Güzel Sanatlar Fakültesi
Modern Sanat
Modern Sanat
Modern Sanat
Amatör Fotoğrafçılık
Stüdyo Fotoğrafçılığı
Foto Gezileri
Fotografcilik Kursu
Temel Fotoğrafçılık Kursları
Doğa Fotoğrafçılığı Kursları
Doğum Fotoğrafçılığı Kursları
Gezilerimiz Devam Etmekte
Hangi Kursları Katılabilirsiniz
Gurur Tablolarımız İnceleyiniz
Kurs Saatini ve Fiyatlarını Görmek İçin Tıklayınız
Öğrenci Çalışmaları Görmek İçin Tıklayınız
Anadolu Sanat Marketi Görmek İçin Tıklayınız
Karakalem
KuruBoya
SuluBoya
PastelBoya
YagliBoya
Perspektif
Dijital
İletişim Bilgileri:
Merkez: Çınarlı Mah. 61014 Sok. No: 4 Arzu Apt. Zemin Kat: 2 Seyhan / ADANA 0322 459 37 37
Atölye: Döşeme Mah.60025 Sok. No: 24 Seyhan / ADANA 0322 431 11 54
Hobi Kursları, Fotoğraf Çekme Eğitimi, Fotoğraf Kursları, Fotoğraf Makinalarının Eğitimini Veren Kurumlar, Fotoğrafçılık Eğitimi Kulüpleri, Fotoğrafçılık Kursları, Sanat Atölyeleri, Sanat Kursları, Temel Fotoğrafçılık Kursu, Fotoğraf Sergisi, Sanat Sergisi



































