Aradığını Çabuk Bul

İçerik Arama

Yazdır

Joomla Web Tasarım Kursları

Yayınlanma Anadolu Genel - Duyurular

Sanat Paylaştıkça Güzel - Sayfamızı Dostlarınızla Paylaşın

Thumbnail image

İletişim Bilgileri:
Anadolu Telefonlarımız
Sabit Hat     :0322 459 37 37
Turkcell      :0532 165 2 000
Vodafone    :0545 200 222 0
Avea          :0505 296 21 96
Merkez: Çınarlı Mah. 61014 Sok. No: 4 Arzu Apt. Zemin Kat: 2 Seyhan / ADANA Tel: (0 322) 459 37 37
Atölye: Döşeme Mah.60025 Sok. No: 24 Seyhan / ADANA Tel: (0 322) 431 11 54

Adana'da wep tasarımı kursları vermeye başladık. Sizlere Hosting Panel Yönetiminden Web Sayfası Yönetiminden Sıfırdanwep sayfası yapmayı öğretiyoruz, dilerseniz wep sayfanızı istediğiniz özelliklere uygun olarak biz de tasarlayabiliyoruz. Ücretlendirme istenen wep sayasının özellikleri ile bağlantılı olarak belirlenmektedir.

Thumbnail imageThumbnail imageThumbnail image

Hazır İçerik Yayınlama CMS Bilesenleri ile Dersler Vermekteyiz Öğrenmek isteyen Kisilerle Modüllerini Bileşenlerini Modül Pozisyonlarını Template Değiştirme ile Dersler vermekteyiz.

Günümüzde artık web site sahibi  olmak bir zorunluluk haline gelmiştir. Her sektörde olabileceği gibi İnternet sektörününde gelişmesiyle beraber bir eleman açığı ortaya çıkmıştır. İşte bu nedenlerden ötürü ülkemizde de her geçen gün web tasarım kursu açılmaktadır. Ayrıca ülkemizde web tasarım kursu ankara, web tasarım kursu izmir,  İstanbul,Adana,Bursa,Antalya gibi şehirlerimizdede hızla açılmakta ve  sektör daha çok genişlemektedir.

Web grafik tasarım kursu, artık bizde bulunması gereken ileriye doşru CV’lerimizde iş görüşmelerimizde olsun önemli bir etken olacaktır. Bu nedenle bilgi seviyemizi,becerimizi daha çok geliştirdiğimiz sürece diğerlerine göre daima siz daha öne geçersiniz.

Web tasarım kursu fiyatları son yıllarda değişiklik göstermektedirler. Kursun kalitesine göre fiyatlar o oranda artıp azalabilmektedir. Siz siz olun kursa başlamadan önce kursun referanslarını,piyasadaki bilinirliğini,öğretim görevlilerinin kalitesini araştırın.

Hobi Resim, Fotoğraf, Heykel, Ebru Kara kalem Kursları Hakkında En Çok Sorulan Sorular

 

SORU 1- Hobi resim kursları, heykel, ebru, hobi fotoğraf, kaligrafi kursları, karikatür kursları için ne zaman kayıt yapılabilir.

CEVAP 1- Hobi resim kursları, , ebru, fotoğraf, kaligrafi, karikatür kursları için yılın 12 ayı kayıt yaptırabilirsiniz. Bazı dersler grup şeklinde, bazı dersler ise birebir özel ders şeklinde yapılır. Her kursiyer kendi seviyesine göre yönlendirilir.



SORU 2- Hobi resim kursları, heykel, ebru, fotoğraf, kaligrafi, karikatür kurslarına katılmak istiyorum fakat hiçbir bilgim, deneyimim yok. Sıfır seviye ile de başlayabilir miyim?

CEVAP 2 - Hobi resim kursları, heykel, fotoğraf, kaligrafi, karikatür kurslarına katılabilmeniz için hiçbir alt yapı gerekmiyor. Aramıza katılan her kursiyerimizin sıfır altyapı ile geldiğini varsayarak dersler anlatılır.



SORU 3 - Hobi resim kursları, heykel, ebru, fotoğraf, kaligrafi, karikatür kurslarına katılmak istiyorum fakat yeteneğim olup olmadığını bilmiyorum. Yine de başarı gösterebilir miyim?

CEVAP 3 - Hobi resim kursları, heykel, ebru, fotoğraf, kaligrafi kursları, hobi karikatür kurslarına katılmak isteyen tüm arkadaşlarımıza söylediğimiz şudur; yeteneğiniz olup olmadığı bizi ilgilendirmiyor. Sizden tek istediğimiz istek ve istikrar. Gerisini bize bırakın.



SORU 4 – Hobi kursları ne kadar sürüyor?

CEVAP 4 - Kursiyerler istediği kadar hobi kurslarına devam edebilirler. Bazı kursiyerlerimizin zamanı kısıtlıdır, şehir dışından gelmiştir veya senelik iznini ayarlamıştır, 1 ay gelir. Bazı arkadaşlarımızın bir engeli yoktur, 12-13 yıl devam ederler. Hobi resim kurslarımızda en az 1 aylık kayıt alınır. Özel derslerde daha kısa süreli de ders alınabilir.



SORU 5 – Hobi Fotoğraf dersleri hakkında ayrıntılı bilgi alabilir miyim?

CEVAP 5 –Hobi fotoğraf kurslarımız 10 Saatlik bir kurdur. Profesyonel veya yarı profesyonel makine zorunluluğu vardır. Dersler birebir yapılır. Ders saatleri ve günleri öğretmenin, kursiyerin ve kursun uygun saat ve günlerine ayarlanabilir. Yılsonunda sergimiz yapılır. Dileyen arkadaşlarımız 3-5 fotoğrafı ile sergiye katılır ve başarı belgeleri sergide taktim edilir.  



SORU 6 – Hobi heykel dersleri hakkında ayrıntılı bilgi alabilir miyim?  

CEVAP 6 – Hobi heykel derslerimiz 8 Saatlik kurlardan oluşur. Ders saatleri ve günleri öğretmene, kursiyere ve kursa uygun saatlere göre ayarlanabilir. Malzeme kursiyere aittir. Şu an gerekli kil kursumuzda mevcuttur. Onun dışında gerekli olacak malzemeler kursiyere aittir. Rölyef veya büst çalışmaları yapılabilir. Yapılan ürünler kursiyere aittir. Kursiyer dilediği kadar heykel derslerine devam edebilir. Kurs bitiminde kursiyerlere başarı belgeleri verilir. Dileyenler yılsonu sergilerimize katılabilir, isteğe bağlı olarak çalışmalarının satışını yapabilirler.



SORU 7- Hobi ebru kursları hakkında ayrıntılı bilgi alabilir miyim?

CEVAP 7 – Hobi ebru kurslarımız toplamda 8 saatlik bir kurdur. Dersler birebir yapılır. Malzeme kursiyere aittir. Malzemeyi öğretmenin getirmesi istenirse ücreti öğretmene verilir. 8 Saatten daha fazla ders almak isteyenler kursa devam edebilirler. Dersler istenirse ebru suyunun ve boyasının hazırlanışından itibaren gösterilir. Ders saatleri ve günleri öğretmene, kursiyere ve kursun uygun saatlerine göre ayarlanabilir. Kurs bitiminde başarı belgeleri taktim edilir.

SORU 8 – Hobi resim kursları hakkında ayrıntılı bilgi alabilir miyim?

CEVAP 8 - Hobi gruplarımız her hafta 2 ayrı grup şeklinde derslere devam etmektedir.

1.Grup cumartesi günleri 13.00-16.00 saatleri arasında,

2.Grup salı günleri saat 09.00 – 16.00 saatleri arasında ders yapmaktadır.

Her iki hobi resim grubumuzda 8-10 kişiliktir. Aynı grup içerisinde dileyenler karakalem, sulu-kuru-pastel boya veya yağlıboya, kabartmalı teknikler çalışabilir. Ders süresince öğrencilerle birebir ilgilenilir. Dileyen kursiyerlerimiz tüm teknikleri deneyebilir. En az 1 aylık kayıt yapılır. Kursiyerler dilediği kadar kursa devam edebilirler. Hafta sonu grubumuz 12 ay faal bir gruptur. Mayıs ayı sonu veya haziran ayı başlarında AÇS Sanat Galerisinde resim sergimiz yapılır. Dileyenler tablolarını bu sergilerimizde satabilirler. Sıfır çizimle de resim kursuna başlanabilir.



SORU 9 – Hobi resim kurslarında ilk ders neler yapılır?

SORU 9 – Hobi resim kurslarında ilk dersimiz için resim-fotoğraf arşivimizden kursiyerle birlikte 5-6 resim seçilir ve öğretmenlerimizin de fikri alınarak ilk yapılacak çalışmaya başlanır. Veya kursiyer kendi seçtiği bir resim ya da fotoğrafı öğretmene gösterip fikrini alabilir. Kursiyer malzemelerini ve resmin çıktısını alarak ilk çalışmasına başlar. Tuvale yapılacak bir çalışmaysa resmin ölçülerine göre tuval önceden kursiyer veya kursumuz tarafından mutlaka temin edilir.

SORU 10 – Hobi karakalem derslerinde hangi malzemeler gerekir?

CEVAP 10 – Hobi kara kalem kursları için gerekli olan malzemeler;

1)35x50 Şöhler veya Canson kâğıt

2)50 cm.lik Plastik Cetvel (2 adet)

3)50X70 Ebadında Duralet (1 Adet) (Evde Kalsın)

4)Maket Bıçağı- - Kıskaç

5)Silgi-Kalem Silgi-Hamur Silgi

6)Kuru–Sulu Boya (Sulu boyanın kalem hali) (48’lik -36 veya 24’lük Alpino Marka Olabilir)

7)HB-B-2B-4B-H-2H-4H- Kalemler

8)50x70 Ebadında Resim Dosyası -(siyah fermuarlı resim dosyası veya bazuka şeklinde proje çantası)

9)A4 Ebadında Çizgisiz Eskiz Defteri

10)Füzen Kalem (8B veya 6B olabilir)



SORU 11- Hobi yağlıboya kurslarında gerekli malzemeler nelerdir?

CEVAP 11- Hobi yağlıboya kurslarında gerekli olabilecek malzemeler;



1-      Bir takım yağlıboya (pebeo marka olabilir)

2-      Yağlı boya fırçaları (5 sıfır-6-11-16 numaralı)

3-      1 Adet küçük boyacı fırçası

4-      Kokusuz tiner ve kokusuz terebentin

5-      2 Küçük spatula, biri küt uçlu diğeri verev uçlu

6-      Yağlıboya paleti (Kâğıt palet veya büyük plastik palet)

7-      HB Kalem - silgi

8-      Füzen kalem (8B veya 6B olabilir)

9-      50 cm’lik plastik cetvel

10-  Kullanılacak tiner ve terebentinin muhafazası için

       2 adet kapaklı, küçük cam veya metal şişe

11-  Fırçaların temizliği için yumuşak bez parçası- ıslak mendil-kâğıt havlu

12-  İsteğe bağlı malzeme çantası ve önlük

13-  Füzen Kalem (8B veya 6B olabilir)

Gelin, Kurslarımıza Kayıtsız Kalmayın

 

Anadolu Market Sanat Market

Anadolu Market

Çok Güzel Bakır İşlemeli Artuklu ve Osmanlı Motifli ibriklerimizden Alınız

Thumbnail imageThumbnail imageThumbnail image

Sadece bir web sitesine sahip olmak, ziyaretçi potansiyelinizin yetersiz olması durumunda ne yazık ki yeterli olmuyor. Seo optimizasyonlarıyla sitenizin ziyaretçi potansiyelini yükseltebilirsiniz. Wing Tasarım, Seo optimizasyonu sürecinde gerekli teknik altyapı ve takipler konusunda deneyimlidir ve müşterilerine profesyonel Seo hizmeti sunmaktadır. Bu hizmetimizden yararlanarak siz de hitap ettiğiniz müşteri kitlesine daha iyi ulaşabilir ve şirketinizin itibarını artırabilirsiniz. Üstelik 4 ay içinde optimizasyonların başarısız olma durumunda paranızın tamamını iade ediyoruz!

Seo Eğitimi?

SEO NEDİR Seo Eğitimleri verilmektedir

Seo (Search Engine Optimization), sitelerin popüler arama motorlarında daha üst sıralarda çıkmaları için tasarım ve kodlama boyutunda, çevrimiçi ve çevrimdışı yapılan optimizasyonlara verilen addır.

SEO HİZMETİNİN NE GİBİ FAYDALARI VARDIR?

Siteniz popüler arama motorlarında daha üst sayfalarda (genellikle ilk sayfada) çıkar.

Ziyaretçi sayısınız katlanarak artar.

Hedef kitlenize daha çabuk ve daha etkin bir şekilde ulaşmış olursunuz.

İnternet dünyasında marka ve isim bilinirliğiniz yükselir, itibarınız artar.

SEO İÇİN NELER YAPIYORUZ?

Site analizi (amaç belirleme, anahtar kelime araştırması, rakip tespiti),

Site başlıkları, etiketler, site haritaları, kodlama incelikleri gibi teknik optimizasyonlar, İçerik geliştirme,

Popüler arama motorlarına site kaydının yapılması, vb ... eğitimleriye yanınızdayız. Siz Bize Nasıl Ulaştıysanız Hedefimiz Sizlerin de Yeni Müsteriler Edinmesidir

VideoDerslerVideo Dersler İzle

KarakalemBoyamaKarakalemKuruBoyaKuruBoyaSuluBoyaDersleriSuluBoyaPastelBoyaPastelBoyaYagliBoyaYagliBoyaPerspektifCizimleriPerspektifDijitalBoyamalarDijital

Thumbnail image

İletişim Bilgileri:
Anadolu Telefonlarımız
Sabit Hat     :0322 459 37 37
Turkcell      :0532 165 2 000
Vodafone    :0545 200 222 0
Avea          :0505 296 21 96
Merkez: Çınarlı Mah. 61014 Sok. No: 4 Arzu Apt. Zemin Kat: 2 Seyhan / ADANA Tel: (0 322) 459 37 37
Atölye: Döşeme Mah.60025 Sok. No: 24 Seyhan / ADANA Tel: (0 322) 431 11 54